Politika zasebnosti

V podjetju Trgopro d.o.o. se zavedamo odgovornosti ravnanja z osebnimi podatki naši kupcev, zato vse zbirke osebnih podatkov vodimo, vzdržujemo, hranimo in nadzorujemo v skladu z določili evropske uredbe o varstvu osebnih podatkov (v nadaljevanju: GDPR) in  Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Ur. l. RS, št. 94/07).

Podatki, ki jih zbiramo od naši kupcev so sledeči:

- Ime in priimek oz. naziv podjetja/organizacije;
- Naslov oz. poslovni naslov;
- Elektronski poštni naslov;
- Telefonska številka;
- Fax.

V skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (v nadaljevanju: ZVOP-1) in določili GDPR sme upravljavec osebnih podatkov obdelovati osebne podatke, če je podana osebna privolitev posameznika. Osebna privolitev je prostovoljna izjava volje posameznika (kupca), da se lahko njegovi osebni podatki obdelujejo za določen namen, ki jo potrdite v sklopu registracije s pritiskom na gumb: Registracija + privolitev po GDPR.

Podatki, ki jih zbiramo so tudi nujni za kasnejšo sprovedbo naročila. Podajanje osebnih podatkov je povsem prostovoljno

Nameni, za katere se osebni podatki zbirajo:
- sprovedba naročila,
- obveščanje o stanju naročila,
- obveščanje o stanju morebitne reklamacije,
- odgovor na vaše vprašanje, ki ste nam ga zastavili,
- obveščanje o ugodnostih in popustih ter posebnih ugodnostih, o novih produktih, o morebitnih dogodkih, obveščanje o poteku morebitne prodajne akcije (opcijsko).

Obdelava osebnih podatkov

S klikom na gumb Registracija + strinjanje z obdelavo osebnih podatkov prostovoljno soglašam z vključitvijo v seznam obveščanja, ki mi omogoča redne nakupe po nižjih cenah in izbor popustov in vse namene, ki so opisani v predprejšnjih alinejah. Seznanjen sem s tem, da se bodo moji osebni podatki obdelovali izključno s strani podjetja Trgopro d.o.o. in ne bodo posredovani tretjim osebam, k čemur podajam svoje izrecno soglasje. Pri tem soglašam tudi, da dovoljujem posredovanje podatkov kurirski službi, ki je v našem primeru GLS – General Logistics systems, logistične storitve d.o.o. za namene sprovedbe samega naročila. Pri tem je na naslovnici paketa zapisano sledeče: ime in priimek, naslov, poštna številka in naslovna pošta ter telefonska številka.

S potrditvijo te privolitve (to je s klikom na gumb: Registracija + strinjanje z obdelavo osebnih podatkov) nadalje izrecno soglašam, da podjetje Trgopro d.o.o. moje osebne podatke obdeluje za naslednje namene:
- sprovedba naročila,
- obveščanje o stanju naročila,
- obveščanje o stanju morebitne reklamacije,
- odgovor na vaše vprašanje, ki ste nam ga zastavili,
- obveščanje o ugodnostih in popustih ter posebnih ugodnostih, o novih produktih, o morebitnih dogodkih, obveščanje o poteku morebitne prodajne akcije.

S potrditvijo vseh izbir ali s klikom na gumb Registracija + strinjanje z obdelavo osebnih podatkov te privolitve izjavljam, da sem starejši(a) od 16 let in da so informacije, ki jih podajam, resnične in verodostojne.

Postopki za zagotavljanje pravic posameznika

Seznanjen sem, da:
lahko zahtevam vpogled v moje osebne podatke,
lahko zahtevam popravek osebnih podatkov,
lahko zahtevam blokiranje osebnih podatkov,
lahko zahtevam izbris osebnih podatkov,
lahko zahtevam omejitev uporabe osebnih podatkov, 
lahko zahtevam prenos osebnih podatkov,
lahko vložim pritožbo pri nadzornemu organu, v primeru če menim, da obdelava osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR).

Trgopro d.o.o. se zavezuje, da bo zbrane osebne podatke obdeloval zgolj za zgoraj opredeljene namene. V primeru, če bo nastala potreba po drugovrstni obdelavi ali po posredovanju podatkov tretjim osebam, vas bomo predhodno kontaktirali in vas zaprosili za vašo privolitev.

Trgopro d.o.o. podpisnika te privolitve obvešča, da lahko podano privolitev kadarkoli prekliče, z dopisom na naslov Trgopro d.o.o., Legen 66/b, 2383 Šmartno pri Slovenj Gradcu ali e-sporočilom na e-naslov trgopro1@amis.net. 

Osebni podatki se zbirajo samo toliko časa, kolikor je potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani. 

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov je Teja Kamnik (direktorica podjetja Trgopro d.o.o.) 

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov (Data Protection Officer ali krajše DPO) je tista oseba, ki obdelovalcu ali upravljavcu osebnih podatkov neodvisno pomaga pri zagotavljanju skladnosti obdelave osebnih podatkov v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) in Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).

TRGOPRO D.O.O.

Znamke Tejči